fredag 9. januar 2009

Bokanmeldelse av Flaggermus mannen av jo nesbø

Denne boken handler om at en norsk kjendis(Ingerid Holte) som bor i Australia har bli drept på mystisk vis. Harry hole som er hoved personen i boken blir sendt på Saken, Harry hole er er politimann.



Harry begynner og snakke med en Australsk politimann, som heter Andrew. Andrew er en gammel hippy fra 70-tallet og han har ikke så mange verdier.

Det første de gjør er og besøk Naboen til denne kjendisen som har blit drept. Hun forteller at det site hun så av henne var at hun kranglet med kjærsten sin.

Etter en stund har harry hole kommet på sporet av noe nå har en mistenkt. Det er venne til Andrew som er en gammel bokser.

Det hele ander med att en hai spiser opp denne bokseren som er vennen til Andrew.

Personer:

Harry hole: Harry er en Politimann som løser saker på mystisk hvis, han kan også være litt for glad i Flasken.

Andrew Kingston: Amdrew er en mann som har hatt det vanskelig i livet og har derfor blitt politimann , han har vært i et dårlig miljø og han vet hvordan livet kan være.

Denne boken synes jeg er veldig bra. Jo nesbø er veldig flink til skrive og det er alltid noe spennende sonm skjer i boken. Defor er det veldig vanskelig og legge den fra seg. Dette er en bok jeg anbefaler for de som, er glad i krim og mord.
Terningkast 6

Ingen kommentarer: