fredag 6. februar 2009

Favoritt film

Jeg er veldig glad i og se komedie filmer. Det synes er bra med begge er det ofte kan være veldig morsomt ekesempel på en kul komedie film er ” A night at the roxbury” som er en av de beste komifilmene mener jeg. Vi synes jo alle at det er morsomt og se på en film hvor folk gjør ting som deu aldri selv ville ha gjort.


”A night at the ruxbury”


Filmen ble laget i 1998 og handler om at steve and Doug som er brødre og jobber i blomster butikken til faren sin. De to brødrene er som jing og jang de støtter hverandre i alt. Det filmen handler om er at de aldri greir og komme inn på natt klubben ruxbury. Dette greir de til slutt ved Richard Grieco som er kjendis ved en feiltagagelse kjører inn i bilen dems når gutta er på vei hjem og takket hvere denne mannen komm de inn på nattklubben og de for til og med lov til og drive stedet.
Filmen mener jeg passer fo alle som er over 11 år fordi, det er noen av scenene som ikke passer for små unger. Denne filmen mener jeg alle børe se, ikke bare fordi den er utrolig morsom men også at kan lære noe av den. Man lærer at man trenger ikke være bra og rik for og være fornøyd her i livet disse gutta viser dett veldig godt.Denne filemen er veldig morsom så enten lei den eller last den ned.

Ingen kommentarer: